Jr. commercieel technisch accountmanager

Heb jij een ‘hands on’ mentaliteit, ben jij klantvriendelijk en lijkt het jou leuk om onze klanten te helpen en te adviseren? Wil je werken binnen een jong team met veel vrijheid, heb je een commerciële en ambitieuze instelling en ben je op zoek naar een eerste of tweede stap in je sales carrière? Bekijk dan deze vacature.

Dit ga je doen

Als accountmanager ben jij samen met jouw team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Onze klanten kunnen bij jou terecht voor advies, service en begeleiding. In deze functie is geen dag hetzelfde, dat maakt werken bij itBuilding juist zo leuk! Jij maakt het verschil voor onze klanten door een optimale klantbeleving; je leert de klant goed kennen dankzij frequent contact, zowel telefonisch als op locatie bij de klant zelf. Daarnaast signaleer je kansen en denk je graag proactief mee over ons (after)salesbeleid.

Je bent geïnteresseerd in onze dienstverlening en vindt het leuk je te verdiepen in onze innovatieve ontwikkelingen. Je werkzaamheden zijn divers en kunnen op bepaalde basistaken na, van dag tot dag verschillen.

Je biedt ook ondersteuning aan je (buitendienst)collega’s en gezamenlijk onderhoud je klant-informatie in onze systemen en doe je overige backoffice taken, om samen te zorgen voor servicegerichte oplossingen en tevreden klanten! Overige backoffice taken kunnen zijn o.a. het bestellen en verwerken van de klantbestellingen. Hierbij zal je ook regelmatig contact hebben met onze partners en leveranciers.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die graag meedenkt over onze servicegerichte oplossingen en het leuk vindt om onze klanten te ondersteunen bij alle uiteenlopende technische- of commerciële vragen op het gebied van onze dienstverlening.

Dit vragen wij van jou
  • Jij hebt minimaal een MBO-opleiding gevolgd, bijvoorbeeld in de richting van commercie.
  • Jij bent fulltime beschikbaar.
  • Je bent klantvriendelijk, pro-actief, commercieel ingesteld, oplossingsgericht en flexibel.
  • Jij hebt technisch inzicht en in staat te verbeelden wat onze klant voor ogen heeft.
  • Verder ben je leergierig en kan je zelfstandig werken.
  • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je woont in de omgeving Apeldoorn.
  • Aangezien je ook naar klanten moet, is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs.
Lijkt deze uitdaging jou wat?

Dan kom je in een dynamisch bedrijf terecht, waar eindeloze mogelijkheden zijn om te leren en groeien en waarin jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden een veelzijdige functie waarin werkplezier, groei en verdere professionalisering voorop staan. Je maakt deel uit van een betrokken, enthousiast en vakbekwaam team. Je krijgt erg veel vrijheid in je functie, wat je in je kracht zet en om ondernemerschap vraagt. Hierdoor maak je in korte tijd een flinke ontwikkeling door.

itBuilding brengt gebouwen tot leven met een holistische IT-visie

itBuilding is specialist op het gebied van online gebouwautomatisering, denk hierbij aan online toegangscontrolesystemen, online camerabeveiliging, IT netwerken, A/V -presentatiemiddelen etc. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op de systemen die wij geleverd hebben en/of in beheer hebben. Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort staan bij ons voorop.

Meer informatie

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Debby Markies via 06 – 34 29 97 51 of stuur je sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en je CV naar: d.markies@itbuilding.nl.