Over ons

Techniek is onze hartslag en wij zijn trots op wat wij realiseren

In de dienstverlening van IT Building staan veiligheid, comfort en online controle altijd centraal. Wij leveren innovatieve domotica-oplossingen voor bedrijven, organisaties en zorginstellingen. Wij werken elke dag vol passie aan de ontwikkeling van gebouwautomatisering en alle toepasbare diensten voor onze klanten.

Hoe wij te werk gaan

Wij werken met een vast en bewezen stappenplan om zo de kwaliteit te waarborgen. Graag zijn wij vanaf het prille begin bij een project betrokken om kostenbesparend en efficiënt te werken.

Eerste contact

Allereerst nodigen we u graag uit voor een persoonlijke intake, waarbij wij samen met u een pakket opstellen van eisen en wensen.

Presentatie

Aan de hand van het eerste gesprek komen we bij u terug met een presentatie (reflectie) en het definitieve ontwerp.

Implementatie

Als het definitief ontwerp is goed gekeurd, kunnen wij de systemen implementeren, configureren en programmeren.

Oplevering

Nadat de systemen zijn geïmplementeerd krijgt de eindgebruiker van ons de relevante instructies en vindt de oplevering plaats.

Onderhoud

Uw systeem zal door ons technisch en functioneel beheerd worden.

Het team

Binnen IT Building werken jonge, enthousiaste mensen. Wil je meer weten over onze achtergrond, werkervaringen en interesses? Maak dan kennis met ons team! Het team van IT Building bestaat uit:

Roryan van Dam

Co-Owner / Head Technical Service

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimedia design aan de Han in Arnhem heb ik voor het eerst kennis gemaakt met IT Building. Ik ben binnen gekomen als stagiair om zo meer werkervaring op te doen. Na het afronden van mijn studie in 2016 ben ik een vaste waarde geworden in het team. Wat mij erg aanspreekt in IT Building is de diversiteit en de vrije hand die je krijgt binnen het bedrijf. Ik werk elke dag met plezier aan de projecten die wij mogen doen voor diverse bedrijven.
In 2017 heb ik de mogelijkheid gekregen om mede aandeelhouder te worden van IT Building. Ik ben IT Building dankbaar dat zij mij de kans hebben gegeven om deel uit te maken van het bedrijf. In de toekomst hoop ik samen met leuke collega’s door te groeien met IT Building en samen te werken met de juiste partners. Zo kunnen we mooie projecten aanpakken en opleveren.

Danny Hartsuiker

Founder / Managing Director

In de jaren ’90 ben ik mede-eigenaar geweest van een bedrijf dat zich bezighield met mobiele data communicatie en automotive elektronica. Na de verkoop van mijn aandelen van dit bedrijf heb ik een aantal jaren in Amerika gewoond en bij diverse bedrijven gewerkt. Daar heb ik kennis gemaakt met de mogelijkheden van gebouwautomatisering, waar ik graag verder mee wilde.

Na mijn terugkomst in Nederland heb ik eerst een 4 jaar ervaring opgedaan bij Mastermate Buildingcontrol. Ik was betrokken bij de invulling van online toegangscontrole voor diverse partijen, in en rondom Amsterdam.

Ik kwam erachter dat de combinatie van het installeren en monteren van systemen en kennis van ICT een gat in de markt was. Ik heb een oude vriend, Alexander Bosgoed (eigenaar van BosworX), benaderd en samen hebben wij een mooie onderneming opgericht die deze combinatie wel biedt.

Ervoor zorgen dat een gebouw slim en efficiënt voor een klant werkt, is iets waar ik veel plezier aan beleef. Ik wil altijd een paar stappen vooruit zijn. Zo probeer ik constant te kijken of er nieuwe technieken en ontwikkelingen in de markt zijn die wij kunnen koppelen aan verschillende systemen. Ik vind het belangrijk dat we als gesprekspartner kunnen meedenken met de klant over nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie of in de markt..

In mijn vrije tijd kijk ik graag geschiedenis en architectuur documentaires en houd ik mij bezig met radiografische bestuurbare boten. Ook zou ik graag nog eens een wereldreis willen maken.

Arjen Kuijten

Co-Owner

Ruim twintig jaar ben ik werkzaam als directeur/ondernemer van advies -en onderzoeksorganisaties. Ik ben gestart als onderzoeker bij NIPO. Daarna heb ik diverse functies vervult zoals adviseur, directeur van de adviespraktijk, mede-eigenaar en algemeen directeur van de Nederlandse activiteiten van TNS (TNS NIPO, Bureau Veldkamp, TNS Consult en NIPO Software) en Regional Director van TNS Noord-Europa. Sinds 2008 ben ik samen met Edwards Hermans, directeur grootaandeelhouder Leeuwendaal, Meurs Assessments en Higher & Company. Daarnaast ben ik mede-ondernemer van Concerto Audio, een exclusieve Linn winkel waar wij voor muziekliefhebbers mooie HiFi streamingoplossingen bieden. Zelf ben ik ook een groot liefhebber van muziek in combinatie met mooie techniek. Sinds 2019 ben ik aandeelhouder geworden van IT Building. Wat mij erg aansprak aan dit mooie bedrijf is dat er eigentijdse, vooruitstrevende oplossingen worden ontwikkeld voor zowel moderne gebouwen als woonhuizen. Het is een bedrijf met een prettige werksfeer en werknemers die ieder goed zijn in hun vak. Ik zie het als een uitdaging IT Building te helpen groeien en ontwikkelen. Ik kijk dan ook erg uit naar dit proces. In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik van oude auto’s uit de jaren ‘60 en ‘70. Ik ben getrouwd met Heleen, heb 3 zonen en woon in Amsterdam.

Melvin Zonneveld

IT Specialist

Wij streven naar een hoge kwaliteit van service en klantgerichtheid op gebied van al uw IT-vragen. Wij vinden het belangrijk om IT begrijpelijk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Debby Markies

Office Manager

Sinds juli 2020 werk ik bij IT Building als Office Manager. Daarvoor heb ik diverse functies vervuld op het gebied van management- en salesondersteuning, met name bij IT bedrijven. Na een studie bedrijfscommunicatie, heb ik mij meer bezig gehouden met kantoororganisatie en het opzetten en soepel laten verlopen van diverse bedrijfsprocessen. Ook heb ik ervaring opgedaan met de implementatie van een ISO-27001-certificering.

Bij IT Building wil ik mij hierin graag blijven ontwikkelen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei en professionaliteit van IT Building.
Ik houd van de afwisseling in mijn werk en het geeft mij energie als zaken goed geregeld en op orde zijn.
Daarnaast vind ik de dynamiek erg leuk en het werken in een jong, betrokken en gedreven team.

Privé ben ik het liefst in gezelschap van mijn gezin en mijn vriendinnen, ik houd van gezelligheid en lekker eten.

Denise Zonneveld

Management Assistant

-

Rodney Schiphorst

Technical Service

Na een korte inwerkperiode bij IT On Board, ICT-partner van IT Building, ben ik per november 2020 in dienst bij IT Building op het gebied van Technical Services.
Ik geef primair 1e-lijns technische ondersteuning aan onze klanten. Daarnaast help ik bij de uitvoering van alle technische installaties en bied daarbij service, onderhoud, reparatie en advies.
In mijn functie richt ik mij zowel op de hardware als software van gebouwautomatisering, een combinatie die mijn werk zeer dynamisch en veelzijdig maakt.
Ik vind het interessant om samen met de gebruiker de samenwerking van systemen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Bij IT Building kan ik goed mijn skills toepassen, welke ik onder andere heb opgedaan tijdens mijn studie ‘applicatieontwikkeling’.
Privé ben ik veel met sport bezig, waaronder voetbal en crossfit.

Mark Frelink

Senior IT Consultant

Na bijna 24 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij bosworX in diverse functies, waar ik als groentje begon als externe inhuur van de gemeente Utrecht als manusje van alles, tot backoffice manager om samen met de rest van de techneuten mee te werken aan mooie projecten, besloten mijn hart te volgen.

Al sinds de oprichting van IT Building actief betrokken bij het bedrijf als enthousiasteling en door de jaren heen meegewerkt aan diverse projecten, hebben we elkaar weer gevonden en gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat we beide heel blij worden als ik hier mijn kennis en kunde ga inzetten.

Waar ik met name heel gelukkig van word is dat ik mijn brede IT kennis en ervaring en mijn passie voor domotica kan samenvoegen.

In mijn vrije tijd ben ik bezig mijn huis te automatiseren, hou ik er van om films te kijken en series en vind ik het erg leuk om bezig te zijn met mijn huis en interieur.

Jimmy de Vos

Security specialist

Demis van Eyden

Senior Network Consultant

In mijn werkgebied als netwerk en security engineer werk ik veel samen met klanten en collega's om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal voorzien worden van een degelijk, betrouwbare, veilige en snelle IT omgeving.

Mijn werkgebied bevind zich met name op gebied van netwerk, infrastructuur en beveiliging en de benodigde verbindingen daartussen. In deze rol heb ik de afgelopen 8 jaar veel ervaring opgebouwd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ondere andere firewalls (PfSense, Fortigate en andere merken), netwerken (Aruba OS, CX, HPE Comware, Mikrotik en Ubiquiti) LAN/WAN, point-to-point verbindingen en SD-WAN, virtualisatie (VMware/Hyper-V), backup oplossingen zoals Veeam en beveiliging middels IDS/IPS en inzet van tools zoals Tenable Nessus.

In deze acht jaar zijn er veel uitdagende en leuke projecten op mijn pad gekomen zoals het verhuizen, herinrichten en opbouwen van nieuwe datacenter omgevingen, het ontwerpen en bouwen van nieuwe netwerken, server platformen en firewall oplossingen.

Dave Zonneveld

Technical Service

Mick Peters

Stagiair

Bram Baggerman

Jr. IT Medewerker

BizziPhone

Frontdesk

BizziPhone staat onze klanten altijd vriendelijk te woord. Dit geeft meer rust, vrijheid én komt betrouwbaarder en professioneler over op onze klanten.

Hoogeveen Partners

Financial team

Een volledige dienstverlening met de aandacht van een klein kantoor. Dat is de complete service van Hoogeveen & partners; ondersteuning bij al onze financiële zaken.

Op zoek naar een leuke en interessante baan of stageplek?

IT Building brengt gebouwen tot leven. Wij zijn een groeiende onderneming met een team van jonge enthousiaste professionals. Wij werken sinds 2012 vanuit onze locaties in Apeldoorn en Amsterdam elke dag vol passie aan de ontwikkeling van Smart building. Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij nieuwe collega’s!

Onze klanten

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij denken dat onze klanten het beste kunnen vertellen over de samenwerking met IT Building. Om deze reden geven wij graag het woord aan onze klanten. Hier kunt u verschillende interviews lezen met onze klanten die hun ervaringen en meningen over IT Building en onze domotica met ons delen.

 

Kostenbesparend vanaf het begin

''IT Building is graag vanaf het prille begin bij een project betrokken om kostenbesparend te werken.''

Danny Hartsuiker

Directie