Over ons

Techniek is onze hartslag en wij zijn trots op wat wij realiseren

In de dienstverlening van IT Building staan veiligheid, comfort, online controle altijd centraal. Wij leveren innovatieve domotica-oplossingen voor bedrijven, organisaties en zorginstellingen. Wij werken elke dag vol passie aan de ontwikkeling van gebouwautomatisering en alle toepasbare diensten voor onze klanten.

Hoe wij te werk gaan

Wij werken met een vast en bewezen stappenplan om zo de kwaliteit te waarborgen. Graag zijn wij vanaf het prille begin bij een project betrokken om kostenbesparend en efficiënt te werken.

Eerste contact

Allereerst nodigen we u graag uit voor een persoonlijke intake, waarbij wij samen met u een pakket opstellen van eisen en wensen.

Presentatie

Aan de hand van het eerste gesprek komen we bij u terug met een presentatie (reflectie) en het definitieve ontwerp.

Implementatie

Als het definitief ontwerp is goed gekeurd, kunnen wij de systemen implementeren, configureren en programmeren.

Oplevering

Nadat de systemen zijn geïmplementeerd, krijgt de eindgebruiker van ons de instructies en vindt de oplevering plaats.

Onderhoud

Uw systeem zal door ons technisch en functioneel beheerd worden.

Het team

Binnen IT Building werken jonge, enthousiaste mensen. Wil je meer weten over onze achtergrond, werkervaringen en interesses? Maak dan kennis met ons team! Het team van IT Building bestaat uit:

Roryan van Dam

Technisch adviseur

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimedia design aan de Han in Arnhem heb ik voor het eerst kennis gemaakt met IT Building. Ik ben binnen gekomen als stagiair om zo meer werkervaring op te doen. Na het afronden van mijn studie in 2016 ben ik een vaste waarde geworden in het team. Wat mij erg aanspreekt in IT Building is de diversiteit en de vrije hand die je krijgt binnen het bedrijf. Ik werk elke dag met plezier aan de projecten die wij mogen doen voor diverse bedrijven.
In 2017 heb ik de mogelijkheid gekregen om mede aandeelhouder te worden van IT Building. Ik ben IT Building dankbaar dat zij mij de kans hebben gegeven om deel uit te maken van het bedrijf. In de toekomst hoop ik samen met leuke collega’s door te groeien met IT Building en samen te werken met de juiste partners. Zo kunnen we mooie projecten aanpakken en opleveren.

Jackelyn Scholtz

Administratie

Met een Praktijkdiploma Boekhouden als opleiding, ben ik in 2008 aangeschoven bij de administratie van Bosgoed Company. Na de oprichting van het zusterbedrijf IT Building, verzorg ik ook voor dit bedrijf de administratie.

Het is erg fijn om te werken voor IT Building. Zij geven mij de vrije hand, waardoor ik zelf alle administratie mag regelen. Ik ben namelijk een control freak en wil graag dat alle gegevens kloppen. Naast werk houd ik van winkelen en ga ik graag op vakantie.

Linda Bosgoed

Administratie

Na de MEAO ben ik als administratief medewerker begonnen bij een importeur groothandel in meet en regeltechniek. Tegenwoordig werk ik alweer een aantal jaar op de boekhouding en administratie afdeling bij Bosgoed Company. Sinds de oprichting van IT Building in 2012, verzorg ik met plezier ook hun administratie. Het is mooi om te zien, hoe in het bijzijn van fijne collega’s, het bedrijf door de jaren heen gegroeid is.

Naast werk heb ik mijn handen vol aan een gezin met drie kinderen. Hoewel dit erg gezellig is, probeer ik ook tijd voor mezelf te maken en tennis ik graag.

Arjen Kuijten

Mede-aandeelhouder

Ruim twintig jaar ben ik werkzaam als directeur/ondernemer van advies -en onderzoeksorganisaties. Ik ben gestart als onderzoeker bij NIPO. Daarna heb ik diverse functies vervult zoals adviseur, directeur van de adviespraktijk, mede-eigenaar en algemeen directeur van de Nederlandse activiteiten van TNS (TNS NIPO, Bureau Veldkamp, TNS Consult en NIPO Software) en Regional Director van TNS Noord-Europa. Sinds 2008 ben ik samen met Edwards Hermans, directeur grootaandeelhouder Leeuwendaal, Meurs Assessments en Higher & Company. Daarnaast ben ik mede-ondernemer van Concerto Audio, een exclusieve Linn winkel waar wij voor muziekliefhebbers mooie HiFi streamingoplossingen bieden. Zelf ben ik ook een groot liefhebber van muziek in combinatie met mooie techniek. Sinds 2019 ben ik aandeelhouder geworden van IT Building. Wat mij erg aansprak aan dit mooie bedrijf is dat er eigentijdse, vooruitstrevende oplossingen worden ontwikkeld voor zowel moderne gebouwen als woonhuizen. Het is een bedrijf met een prettige werksfeer en werknemers die ieder goed zijn in hun vak. Ik zie het als een uitdaging IT Building te helpen groeien en ontwikkelen. Ik kijk dan ook erg uit naar dit proces. In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik van oude auto’s uit de jaren ‘60 en ‘70. Ik ben getrouwd met Heleen, heb 3 zonen en woon in Amsterdam.

Lein Henriquez

Graphic designer

Na mijn studie Communicatie en Multimedia Design, ben ik sinds 2016 aan het werk bij IT Building. Een dag bij ons op kantoor is nooit hetzelfde. De diversiteit in werkzaamheden zorgt ervoor dat ik elke dag gemotiveerd naar mijn werk ga. Het geeft mij voldoening dat ik met mijn creatieve vaardigheden het bedrijf en de diverse, mooie projecten kan ondersteunen.

Ik vind de sfeer binnen een bedrijf ook erg belangrijk. Bij ons op kantoor is het altijd gezellig, maar wordt er ook zeker hard gewerkt.

In mijn vrije tijd ben ik sportief bezig en vind ik het leuk om te koken.

Sandra Cortenbach

Project coördinator

Na 18 jaar salesfuncties te hebben gedaan bij diverse bedrijven ben ik in 2016, na de verkoop van mijn eigen bedrijf Basisschoolnet.nl, als projectcoördinator gestart voor IT Building. Daarnaast organiseer ik retreats op Ibiza met mijn huidige bedrijf Peace of Soul. Met name de combinatie van deze twee rollen maakt dat mijn werk leuk is en ook veel afwisseling biedt. Ik ben een ‘regeltante’ dus dat komt in beide functies goed van pas. Het werken met een jong team en een bijdrage leveren aan het succesvol zijn van het bedrijf van mijn man, geeft mij veel voldoening.

In mijn vrije tijd hou ik van uit eten gaan en ga ik graag op vakantie, maar ik vind ook heerlijk om lekker op de bank te netflixen.

In de toekomst hoop ik met mijn bedrijf verder te groeien, maar zal ik altijd een steun en toeverlaat zijn voor IT Building.

Danny Hartsuiker

Directie

In de jaren ’90 ben ik mede-eigenaar geweest van een bedrijf dat zich bezighield met mobiele data communicatie en automotive elektronica. Na de verkoop van mijn aandelen van dit bedrijf heb ik een aantal jaren in Amerika gewoond en bij diverse bedrijven gewerkt. Daar heb ik kennis gemaakt met de mogelijkheden van gebouwautomatisering, waar ik graag verder mee wilde.

Na mijn terugkomst in Nederland heb ik eerst een 4 jaar ervaring opgedaan bij Mastermate Buildingcontrol. Ik was betrokken bij de invulling van online toegangscontrole voor diverse partijen, in en rondom Amsterdam.

Ik kwam erachter dat de combinatie van het installeren en monteren van systemen en kennis van ICT een gat in de markt was. Ik heb een oude vriend, Alexander Bosgoed (eigenaar van BosworX), benaderd en samen hebben wij een mooie onderneming opgericht die deze combinatie wel biedt.

Ervoor zorgen dat een gebouw slim en efficiënt voor een klant werkt, is iets waar ik veel plezier aan beleef. Ik wil altijd een paar stappen vooruit zijn. Zo probeer ik constant te kijken of er nieuwe technieken en ontwikkelingen in de markt zijn die wij kunnen koppelen aan verschillende systemen. Ik vind het belangrijk dat we als gesprekspartner kunnen meedenken met de klant over nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie of in de markt..

In mijn vrije tijd kijk ik graag geschiedenis en architectuur documentaires en houd ik mij bezig met radiografische bestuurbare boten. Ook zou ik graag nog eens een wereldreis willen maken.

Ryan van Dam

Servicemedewerker

Momenteel ben ik bezig met de studie Bestuurskunde BA, aan Radboud Universiteit, maar met plezier werk ik naast mijn studie 1 keer per week bij IT Building.

Bij IT Building is er een goede balans op de werkvloer. Iedereen wordt in zijn of haar werkzaamheden erg vrij gelaten. Er wordt veel lol getrapt, maar serieus gewerkt wanneer dit nodig is. Bij IT Building kan iedereen zichzelf zijn en dat vind ik erg belangrijk binnen een bedrijf.

Ik hoop in juni 2019 mijn studie Bestuurskunde af te ronden. Daaropvolgend wil ik een master opleiding doen in de richting van bedrijfskunde. Op lange termijn is mijn ambitie om een hoge functie te vervullen bij een internationaal georiënteerde organisatie of een goedlopende eigen zaak te hebben. Ik mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en spreek ik vaak af met vrienden.

Lisa Bos

Marketing & communicatie

Na het afronden van mijn bachelor Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik parttime gaan werken bij IT Building. Ik houd mij graag bezig met social media, websites en het schrijven van teksten. IT Building geeft mij de mogelijkheid om mezelf hierin te ontwikkelen en om werkervaring op te doen. Tussendoor ben ik drie maanden op reis geweest in Zuid-Oost Azië. Na een tijd in de rimboe met mijn voetjes in het zand te hebben gezeten, ben ik weer terug op het oude front. Momenteel volg ik een masteropleiding en werk ik nog steeds met veel plezier parttime voor IT Building.

Naast werk en studeren, doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en houd ik van reizen. Mijn doel is om zoveel mogelijk van de wereld te zien.

In de toekomst hoop ik mijn masteropleiding af te ronden en een specialist te worden op het gebied van communicatie en marketing.

Wesley Sileon

Service Technicus

Op zoek naar een leuke en interessante stageplek?

Lijkt het jou leuk om meer kennis op te doen over toepassingen van Smart Buiding en Smart Homes? Of meewerken aan een nieuwe toepassing zoals autorisatietoegang tot een pand, niet door middel van een sleutel, maar gezichtsherkenning? IT Building houdt zich elke dag bezig met het tot leven brengen van gebouwen en high-end woningen en wij zoeken jou om samen met ons team dit te realiseren voor onze klanten.
Meer informatie

Certificering en compliance

Mede dankzij ons zusterbedrijf bosworX kunnen wij een kwaliteitsgarantie afgeven op basis van de certificeringen van bosworX, waarop zij periodiek worden geaudit.

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij denken dat onze klanten het beste kunnen vertellen hoe het is om samen te werken met IT Building en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Daarom geven wij graag het woord aan onze klanten. Hier kunt u verschillende interviews lezen met onze klanten die hun ervaringen en meningen over IT Building en domotica met ons delen.

 

Kostenbesparend vanaf het begin

'IT Building is graag vanaf het prille begin bij een project betrokken om kostenbesparend te werken.'

Danny Hartsuiker

Directie