De Matenhof – KleinGeluk

Klantomschrijving

KleinGeluk is een verpleeghuis en verzorgingshuis dat zorg biedt in verschillende wijken in Apeldoorn, inmiddels gevestigd in zo’n 11 woonzorgcentra.

KleinGeluk biedt onder andere thuiszorg, hulp bij kleinschalig wonen en hulp bij revalidatie. Locatie De Matenhof in Apeldoorn bestaat uit een woonzorgcentrum en zorgwoningen.

Projectomschrijving

Sinds 2015 zijn wij al betrokken bij locaties van KleinGeluk, waaronder de locaties: Sainte Marie en Veldhuis.
Voorheen was de toegang op de diverse locaties geregeld met sleutels, een kostbare en niet beheersbare toepassing.

Wij hebben voor KleinGeluk op locatie De Matenhof in 2021 ook het online toegangscontrolesysteem van Paxton geïnstalleerd.

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen en is al sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontrole.

Met het toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen. KleinGeluk heeft hierdoor zowel op locatie als op afstand, de controle over en het beheer van wie, waar en wanneer toegang tot heeft.

Klant
KleinGeluk

Locatie
Apeldoorn

Datum
April 2021

Geleverde diensten:

  • Online toegangscontrole
  • Video intercomsysteem