Evema

Klantomschrijving

Evema is een specialist in beveiligings- en communicatietechnologie, gevestigd in Apeldoorn. Door middel van elektronische inbraakbeveiliging, camerabewaking, mistgeneratoren e.d. worden panden beveiligd. Tevens levert Evema bescherming tegen calamiteiten met haar brandmeld- en ontruimingsinstallaties noodverlichting, blusmiddelen, e.d. Daarnaast zorgt Evema voor optimale bereikbaarheid met vaste en mobiele telefonie, internetverbinding en data- infrastructuur, inclusief alle faciliteiten en benodigde apparatuur. Evema is ook een vertrouwde partner voor beeld- en geluid toepassingen bij hotels, recreatieparken en campings.

Projectomschrijving

Wij hebben voor Evema het gebouw voorzien van een face recognition terminal met een Voip-intercom en deurbelfunctionaliteit bij de hoofdentree. De nieuwe terminal is online te beheren en locatie-onafhankelijk. Het systeem levert touch-free toegang zonder sluitmedia of fysieke aanraking, waardoor deze volledig corona-proof is! Ook biedt deze meer gebruiksgemak, veiligheid en efficiƫntie.

Contactloze biometrische toegangscontrole wordt de toekomst.

Afgelopen periode hebben we ook met Evema onze eerste samenwerkingsopdracht gedaan ten behoeve van jaarlijks onderhoud van alarminstallaties in Apeldoorn.

Wij hopen in de toekomst nog mooie opdrachten samen met Evema aan te gaan!

Klant
Evema

Locatie
Apeldoorn

Datum
december 2020

Geleverde diensten:

  • Online toegangscontrole
  • Video intercomsysteem