N.V. Het Havengebouw Amsterdam

Klantomschrijving

In een kantoorgebouw aan De Ruijterkade in Amsterdam op een prominente locatie aan het IJ bevindt zich een bedrijfsverzamelgebouw. Een 13-verdiepingen hoog gebouw van staal en beton met een prachtig panorama view. In het gebouw is o.a. het hoofdkantoor van Port of Amsterdam gevestigd en het hoofdkantoor gevestigd van zorgaanbieder Cordaan.

Projectomschrijving

IT Building heeft dit bedrijfsverzamelgebouw recent voorzien van een digitaal bezoekersregistratiesysteem. Dit systeem biedt het gebouw veiligheid, controle en efficiëntie. Bezoekers kunnen zich met dit systeem bij binnenkomst eenvoudig digitaal aan- en afmelden. Ook krijgt de desbetreffende medewerker gelijk een melding dat een bezoeker aanwezig is. In geval van calamiteiten, krijgen de medewerkers direct een overzicht op hun eigen device, bijvoorbeeld via hun smartphone of tablet, van alle bezoekers die op dat moment aanwezig zijn in het gebouw.

Dit bezoekersregistratiesysteem kan worden aangevuld met een Delivery module, waarmee het pakketbeheerproces binnen een bedrijf volledig gestroomlijnd kan worden. Een medewerker kan de levering van pakketten, zowel zakelijk als privé, heel gemakkelijk koppelen aan deze module. Zodra een pakket binnenkomt, wordt deze door de bezorger gescand via het systeem. Het systeem detecteert automatisch de eigenaar van de levering en deze ontvangt een signaal op een eigen device dat het pakket is afgeleverd en deze kan worden opgehaald. De betreffende medewerker kan zelf de levering in ontvangst nemen en meldt dit via het systeem. Ook ontvangt de eigenaar handige meldingen en herinneringen als de levering nog niet is opgehaald. Hiermee wordt tijd bespaard, een ruimte optimaal benut en wordt voorkomen dat pakketten zich opstapelen bij bijvoorbeeld een receptie van een gebouw.

Klant
Havengebouw

Locatie
Amsterdam

Datum
December 2020

Geleverde diensten:

  • Bezoekersregistratiesysteem