Juliana – KleinGeluk

Klantomschrijving
KleinGeluk is een verpleeghuis en verzorgingshuis dat zorg biedt in verschillende wijken in Apeldoorn. KleinGeluk biedt onder andere thuiszorg, hulp bij kleinschalig wonen en hulp bij revalidatie. Omdat werknemers bij KleinGeluk hun handen vaak al vol hebben aan de verzorging van vele ouderen, is een grote sleutelbos om het gebouw binnen te komen niet altijd even handig.

In het Julianakwartier, nabij het centrum en bosrijke omgeving, ligt het Juliana. Deze locatie voor kleinschalig wonen is specifiek ingericht en gebouwd voor cli├źnten met dementie. Het gebouw beschikt over 72 comfortabele kamers.

Projectomschrijving
Wij hebben voor KleinGeluk het online toegangscontrolesysteem van Paxton geïnstalleerd. Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen en is al sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontrole.

Met het toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen.

Klant
Kleingeluk

Locatie
Juliana

Datum
Maart, 2020

Geleverde diensten:

  • Online toegangscontrole
  • Slimme verlichting