Kansberoepenzuil

Klantomschrijving

De interactieve kansberoepenzuil: de innovatieve matchmaker voor werkgevers en werkzoekenden, ontwikkeld in samenwerking met Werkbedrijf Lucrato.
Mede mogelijk gemaakt door: Werkgevers Servicepunt FactorWerk, Stedendriehoek Noordwest Veluwe en het Leerwerkloket Stedenvierkant.

Werkbedrijf Lucrato is partner van FactorWerk, het regionaal werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Dit samenwerkingsverband tussen 14 gemeenten, UWV, VNO-NCW Midden, FNV, CNV en lokale werkbedrijven streeft er naar om in deze arbeidsmarktregio de Baanafspraak te realiseren en de brede doelgroep uit de Participatiewet te bedienen. Het maakt daarbij gebruik van succesvolle lokale initiatieven en van een groot regionaal netwerk.

 

Projectomschrijving

De Kansberoepenzuil, waarvan IT Building de interface en beheeromgeving heeft ontwikkeld, is een interactieve applicatie met touchscreen waarmee werkgevers en werkzoekenden sneller en efficiënter tot de ideale werkmatch komen. De interactieve zuil biedt kandidaten de gelegenheid zich te kunnen focussen op de kansrijke branches en beroepen op basis van hun talenten. Werkzoekenden krijgen in één oogopslag een ruimer beeld van de mogelijkheden in meerdere branches.

De zuil vergelijkt op interactieve wijze alle kansrijke beroepen op basis van hard skills en soft skills. Hiermee worden de beroepen geselecteerd op basis van wat kandidaten kunnen en niet op wat ze gewend zijn om te doen.

Daarmee vergroot de Kansberoepenzuil niet alleen de slagingskans, maar ook het zoekbereik van kandidaten naar werk.
Werkgevers kunnen beroepenvideo’s en bedrijfsfilms uploaden op de Kansberoepenzuil.
Het ontzorgt werkgevers door voorselecties van kandidaten te maken en potentiële kandidaten sneller en gericht met hen in contact te brengen.

Als u meer wilt weten kunt u hierbij onze folder downloaden.

Meer informatie vindt u ook op https://beroepenzuil-factorwerk.nl.

Klant
Factorwerk

Locatie
n.v.t.

Datum
2021

Geleverde diensten:

  • Audio Visuele middelen
  • Foto en- videoanimatie
  • Interactieve Narrowcasting