Prodock

Gerichte en dynamische marketingboodschappen.

Klantomschrijving
Prodock is de innovatie hub van de Amsterdamse haven waar ambitieuze ondernemers, zowel groeiend als gevestigd, hun producten, processen en propositie snel en doeltreffend kunnen ontwikkelen en uitrollen. Prodock biedt industriële werkplaats-, kantoor- en buitenruimte waar, op ‘plug & play’ wijze, gehuurd kan worden. Tegelijkertijd biedt Prodock een community met kansen voor kruisbestuiving en een platform met veel exposure.

Projectomschrijving
Wij hebben een 4K LED Display geleverd en geïnstalleerd in de gezamenlijke kantine van Prodock. Tevens hebben wij deze ook voorzien van de narrowcasting oplossing van TDM Digital Signage. Op de schermen wordt informatie getoond zoals o.a. de vergaderagenda, mededelingen en lopende acties. Op deze manier worden de huurders en klanten van Prodock altijd voorzien van gerichte en dynamische marketingboodschappen.

Daarnaast hebben wij ook een 4K LED Display geleverd en geïnstalleerd in een van de vergaderenzalen van Prodock. Dit scherm is voorzien van  het ClickShare draadloos presenteren systeem.