Services

Ons speerpunt als bedrijf is systeemintegratie van gebouwgebonden systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het samenvoegen van systemen en zorgen ervoor dat deze naadloos samenwerken. Kortom: alle domotica beheren en aansturen met één applicatie.

Intelligente systemen

De essentie van een domotica systeem is de communicatie tussen verschillende gebouwgebonden systemen. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande installaties, alles kan samenwerken. Door de juiste implementatie kan het systeem verder gaan dan alleen het aansturen van uw apparatuur. Het kan namelijk voor u denken en handelen, dat noemen wij slimme gebouwautomatisering.

Onze diensten

IT Building zorgt voor structureel efficiënter en effectiever aansturen van totaal geïntegreerde en gebruiksvriendelijke domoticasystemen. Wij gebruiken verschillende slimme oplossingen.

Gebouwaansturing

Slimme elektronica spelen een steeds centralere rol in ons dagelijkse leven. Zo dienen veel technologieën op de juiste manier op elkaar afgestemd te worden.

Beveiliging

De toegangscontrole en beveiliging van uw kantoorgebouw efficiënt en betrouwbaar regelen? IT Building is specialist in online toegangscontrole en camerabewaking.

A/V presentatiesystemen

Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid met de presentatie en vergadersystemen van IT Building.

ICT/Data netwerken

IT Building weet exact hoe het draadloze netwerk op uw kantoor het beste ingericht dient te worden om optimaal te profiteren van intelligente domotica.

Maatwerk wensen?

Bij ieder project zoeken we naar de meest optimale oplossing. Wij leveren werk op maat.

Sluiten onze services aan op uw wensen?

''Wij zoeken graag samen uit wat wij voor elkaar kunnen betekenen.''

Danny Hartsuiker

Directie