Services

Ons speerpunt als bedrijf is systeemintegratie van gebouw gebonden systemen: wij zijn gespecialiseerd in het samenvoegen van systemen en zorgen ervoor dat deze samenwerken. Kortom: alle domotica beheren en aansturen met één applicatie.

Intelligente systemen

De essentie van een domoticaysteem is de communicatie tussen verschillende gebouw gebonden systemen. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande installaties, alles kan samenwerken. Door de juiste implementatie kan het systeem verder gaan dan alleen het aansturen van uw apparatuur. Het kan namelijk voor u denken en handelen; slimme gebouwautomatisering.

Wilt u meer informatie over onze services en diensten? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

IT Building zorgt voor structureel efficiënter en effectiever aansturen van totaal geïntegreerde en gebruiksvriendelijke domoticasystemen. Wij gebruiken verschillende slimme oplossingen.

Gebouwaansturing

Slimme elektronica spelen een steeds centralere rol in ons dagelijkse leven. Zo moeten veel technologieën op de juiste manier op elkaar worden afgestemd.

Beveiliging

De toegangscontrole en beveiliging van uw kantoorgebouw efficiënt en betrouwbaar regelen? IT Building is specialist in online toegangscontrole en camerabewaking.

A/V presentatiesystemen

Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid met de presentatie en vergadersystemen van IT-Building.

ICT/Data netwerken

IT-Building weet precies hoe het draadloze netwerk op uw kantoor het beste kunt inrichten om optimaal te profiteren van intelligente domotica.

Grafische vormgeving

Grafische ondersteuning maakt onze systemen gebruiksvriendelijk. Hiervoor levert IT-Building o.a. videoanimaties, flyer, brochures en handleidingen om zo de gebruiker op een effectieve manier van de juiste informatie te voorzien.

Maatwerk wensen?

Bij ieder project zoeken we naar de meest optimale oplossing. Wij leveren werk op maat.

Sluiten onze services aan op uw wensen?

'Wij zoeken graag samen uit wat wij voor elkaar kunnen betekenen.'

Danny Hartsuiker

Directie