A/V systemen

Geïntegreerde audiovisuele systemen brengen veel voordelen met zich mee. Zo verbetert de communicatie, neemt het samenwerken toe en groeit de efficiency. A/V systemen zijn de slimme oplossing voor vergaderen, presenteren en informeren. Het draagt bij aan het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie.

Het ultieme draadloze presentatiesysteem

Het draadloze presentatiesysteem Clickshare stelt gebruikers in staat om presentaties eenvoudig te delen van een laptop of mobiel apparaat op het presentatiescherm. Geen kabels, geen instellingen en geen onderbrekingen.

Plug in om te delen
De ClickShare brengt dé ervaring in de compacte en middelgrote vergaderomgeving, waar het delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat een basisbehoefte is. Alle deelnemers, inclusief gasten, kunnen met één klik verbinding leggen met het centrale scherm. Als gebruiker plug je de meegeleverde USB-knop in de PC of laptop en klik je op de knop om de presentatie op het grote scherm te tonen. Daarnaast kunnen gebruikers met de ClickShare-app ook content delen van hun mobiele telefoon of tablet.

Stimuleren van samenwerking
De ClickShare is ontworpen voor Enterprise implementaties en biedt verbeterde beveiligingsfuncties, een scala aan verbindingsmogelijkheden – waaronder AirPlay ondersteuning – en centraal management via netwerk. De mogelijkheid om met 2 personen tegelijk content te tonen op het centrale scherm, stimuleert de ClickShare samenwerking. Voor het gebruiksgemak kan het veiligheidsniveau van de ClickShare worden ingesteld op een van de drie vooraf gedefinieerde niveaus. Dit is afhankelijk van het beleid en de behoeften van het bedrijf. Last but not least, de API van het apparaat maakt ook integratie met het bedrijfsnetwerk een stuk eenvoudiger.

Brochure
Bekijk de brochure hier

Een fraai en informatief design

Het eerste wat je ziet als je in een vergaderruimte loopt, is de centrale display of projector met een wallpaper op het scherm. Als u meerdere vergaderruimtes of locaties heeft uitgerust met het ClickShare systeem kunnen de schermen in uw eigen huisstijl worden aangepast. Indien de schermen niet voor presenteren worden gebruikt, is het mogelijk om de schermen in te richten voor brandingdoeleinden. Bijvoorbeeld een weergave van uw logo.

IT Building rust ClickShare systemen uit met een instructie als achtergrond geheel in lijn met de huisstijl van uw bedrijf.

Digital Signage is helemaal in!

IT Building levert flexibele gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd voordelige software. Via zoveel beeldschermen als u wilt zendt u naar uw doelgroep uiterst gerichte en dynamische marketingboodschappen. Hiermee speelt u in op marktkansen. Precies op de plek en exact op het tijdstip waar uw doelgroep is. IT Building levert voor u met Signage (narrowcasting) ongelooflijk flexibele, gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd ongekend voordelige software!

Met de TDM Digital Signage software kunt u heel eenvoudig zelf presentaties maken en binnen enkele minuten middels ‘drag and drop’ online zetten. Tekst, foto’s, video’s, news feeds kunt u allemaal eenvoudig toevoegen en vooraf altijd nog checken via de preview.

De TDM Digital Signage software werkt op uw computer, uw tablet en zelfs op uw telefoon. U kunt de verschillende devices onafhankelijk van elkaar gebruiken. De TDM software is web-based.

Advertenties, acties, mededelingen...

De laatste jaren zie je ‘ze’ steeds vaker in sportscholen, winkels, restaurants en supermarkten: televisieschermen met daarop productpresentaties, advertenties, acties, menukaarten, aanbiedingen en mededelingen. Dergelijke systemen noemen we narrowcastingssystemen. Met behulp van teksten, afbeeldingen, videofragmenten en animaties wordt een eigen televisiekanaal samengesteld om zo de kijker op een interactieve manier te informeren over producten, diensten, activiteiten of acties.

De mogelijkheden van narrowcasting zijn eindeloos en narrowcasting kan allerlei doelen dienen. Vaak gaat het om het verspreiden van merk-, product-, dienst-of service informatie maar narrowcasting kan ook als functie hebben de weg te wijzen of het wachten te vergemakkelijken door middel van entertainment.

Narrowcasting hoeft niet altijd commercieel gebruikt te worden. Het kan namelijk ook uitstekend ingezet worden voor het tonen van nieuws, lesroosters, agendaberichten, wedstrijduitslagen of (huishoudelijke) mededelingen. Ook is het mogelijk om actueel nieuws en weers- en verkeersinformatie op te halen.

Templates
IT Building helpt graag bij het vormgeven van de zogeheten ’templates’ voor u narrowcasting presentatie. Geheel in lijn met uw huisstijl maken wij verschillende pagina’s die u kan inzetten om uw boodschap over te brengen met het narrowcastingssysteem. Het mogelijk om achteraf zelf de tekst of afbeeldingen van deze pagina aan te passen, aangezien wij de templates zelf maken. Zo kunt u de dezelfde templates op verschillende manieren inzetten en blijft dit in uw eigen beheer.

Dynamisch
Naast templates maakt IT Building ook content in de vorm van foto en video animaties voor uw narrowcasting. Een groot voordeel hiervan is het dynamische karakter van de pagina’s, waardoor de aandacht van de gebruiker nog beter wordt getriggerd.

Werken wordt nu nog pretiger

‘Wij leveren u presentatiesystemen van hoge kwaliteit, zodat werken nu nog aangenamer wordt.’

IT Building

Control Services