A/V systemen

Geïntegreerde audiovisuele systemen brengen veel voordelen met zich mee. Zo verbetert de communicatie, neemt het samenwerken toe en groeit de efficiency. A/V systemen zijn de slimme oplossing voor vergaderen, presenteren en informeren. Het draagt bij aan het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie.

Het ultieme draadloze presentatiesysteem

Het draadloze presentatiesysteem Clickshare stelt gebruikers in staat om presentaties eenvoudig te delen van een laptop of mobiel apparaat op het presentatiescherm. Geen kabels, geen instellingen en geen onderbrekingen.

Plug in om te delen
De ClickShare brengt dé ervaring in de compacte en middelgrote vergaderomgeving, waar het delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat een basisbehoefte is. Alle deelnemers, inclusief gasten, kunnen met één klik verbinding leggen met het centrale scherm. Als gebruiker plug je de meegeleverde USB-knop in de PC of laptop en klik je op de knop om de presentatie op het grote scherm te tonen. Daarnaast kunnen gebruikers met de ClickShare-app ook content delen van hun mobiele telefoon of tablet.

Stimuleren van samenwerking
De ClickShare is ontworpen voor Enterprise implementaties en biedt verbeterde beveiligingsfuncties, een scala aan verbindingsmogelijkheden – waaronder AirPlay ondersteuning – en centraal management via netwerk. De mogelijkheid om met 2 personen tegelijk content te tonen op het centrale scherm, stimuleert de ClickShare samenwerking. Voor het gebruiksgemak kan het veiligheidsniveau van de ClickShare worden ingesteld op een van de drie vooraf gedefinieerde niveaus. Dit is afhankelijk van het beleid en de behoeften van het bedrijf. Last but not least, de API van het apparaat maakt ook integratie met het bedrijfsnetwerk een stuk eenvoudiger.

Brochure
Bekijk de brochure hier

Digital Signage is helemaal in!

IT Building levert flexibele gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd voordelige software. Via zoveel beeldschermen als u wilt zendt u naar uw doelgroep uiterst gerichte en dynamische marketingboodschappen. Hiermee speelt u in op marktkansen. Precies op de plek en exact op het tijdstip waar uw doelgroep is. IT Building levert voor u met Signage (narrowcasting) ongelooflijk flexibele, gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd ongekend voordelige software!

Met de TDM Digital Signage software kunt u heel eenvoudig zelf presentaties maken en binnen enkele minuten middels ‘drag and drop’ online zetten. Tekst, foto’s, video’s, news feeds kunt u allemaal eenvoudig toevoegen en vooraf altijd nog checken via de preview.

De TDM Digital Signage software werkt op uw computer, uw tablet en zelfs op uw telefoon. U kunt de verschillende devices onafhankelijk van elkaar gebruiken. De TDM software is web-based.

Werken wordt nu nog pretiger

‘Wij leveren u presentatiesystemen van hoge kwaliteit, zodat werken nu nog aangenamer wordt.’

Lein Henriquez

Graphic designer