Gebouwaansturing

De essentie van een domotica systeem is de communicatie tussen verschillende gebouwgebonden systemen. Indien het nu gaat om nieuwe of bestaande installaties, alles kan samenwerken. Door de juiste implementatie kan het systeem verder gaan dan alleen het aansturen van uw apparatuur. Het kan namelijk voor u denken en handelen: dat noemen wij slimme gebouwautomatisering.

Efficiënt beheer

Met onze gebouwaansturing regelt u o.a. de toegangscontrole, klimaatcontrole, verlichting, blindering, A/V- systemen en beveiliging van uw gebouw in één beheeromgeving. U kunt dit systeem modulair opbouwen en geheel naar uw eigen wensen inrichten: uw gebouw automatisch vergrendelen, blinderingen die automatisch omhoog gaan wanneer het alarm ingeschakeld wordt of de verlichting en audio/video systemen die automatisch worden uitgeschakeld wanneer u het gebouw verlaat.

Met gebouwaansturing maken wij uw gebouw duurzamer, veiliger en comfortabeler. Zodra u beschikt over een gebouw met het hoogste energielabel, dan is een goed gebouwaansturingssysteem niet alleen aangenaam, maar ook onvermijdelijk. Tegenwoordig worden er steeds meer eisen gesteld aan de duurzaamheid van gebouwen. In de EN 15232-norm zijn een aantal van deze eisen vastgesteld, onder meer de eis van geïntegreerde besturing voor verlichting, blindering en HVAC (Heating, Ventilation, AirConditioning). Wij kunnen uw gebouw tot leven brengen met de mogelijkheden van ‘totale’ gebouwaansturing.

Dé oplossing voor gebouwaansturing

Control4 is een toonaangevende leverancier van het besturingssysteem voor het slimme gebouw. Control4 is een betrouwbare oplossing voor controlelampjes, temperatuur, audio/video, video teleconferencing en beveiligingscamera’s om uw bedrijf meer effectief en efficiënt te maken. De oplossingen integreren eenvoudig met uw bestaande bedrijfsinfrastructuur en maakt de communicatie tussen verschillende apparaten van elke fabrikant mogelijk.

Control4 kan voor verschillende doelen binnen een organisatie worden gebruikt. Met één aanraking kunt u de perfectie sfeer in een ruimte creëren door middel van verlichting en muziek. Of u kunt in een geautomatiseerde boardroom of conferentieruimte de schermen verlagen, de lichten dimmen, verbinding maken met een kantoor vanuit ander continent en met één knop de tv aanzetten voor een presentatie.

Zowel op afstand als bij binnenkomst kan Control4 via iPhone, iPad, iTouch, Android smartphones, TV, touchpanels en remote op een universele manier worden bediend.

Brochure
Bekijk de brochure hier

Een systeem dat bij u past.

''Efficiënt, duurzaam en het overzichtelijk beheren van alle systemen in complete samenwerking.''

Roryan van Dam

Technisch adviseur