Grafische vormgeving

Wat ons onderscheid van andere bedrijven is de levering van visuele content, volledig afgestemd op de hardware en software. Door middel van visuele ondersteuning maken wij de hardware en software gebruiksvriendelijk. Wij verzorgen voor u het totaalplaatje. Dit alles in uw eigen huisstijl.

Advertenties, acties, mededelingen...

De laatste jaren zie je ‘ze’ steeds vaker in sportscholen, winkels, restaurants en supermarkten: televisieschermen met daarop productpresentaties, advertenties, acties, menukaarten, aanbiedingen en mededelingen. Dergelijke systemen noemen we narrowcastingssystemen. Met behulp van teksten, afbeeldingen, videofragmenten en animaties wordt een eigen televisiekanaal samengesteld om zo de kijker op een interactieve manier te informeren over producten, diensten, activiteiten of acties.

De mogelijkheden van narrowcasting zijn eindeloos en narrowcasting kan allerlei doelen dienen. Vaak gaat het om het verspreiden van merk-, product-, dienst-of service informatie maar narrowcasting kan ook als functie hebben de weg te wijzen of het wachten te vergemakkelijken door middel van entertainment.

Narrowcasting hoeft niet altijd commercieel gebruikt te worden. Het kan namelijk ook uitstekend ingezet worden voor het tonen van nieuws, lesroosters, agendaberichten, wedstrijduitslagen of (huishoudelijke) mededelingen. Ook is het mogelijk om actueel nieuws en weers- en verkeersinformatie op te halen.

Templates
IT Building helpt graag bij het vormgeven van de zogeheten ‘templates’ voor u narrowcasting presentatie. Geheel in lijn met uw huisstijl maken wij verschillende pagina’s die u kan inzetten om uw boodschap over te brengen met het narrowcastingssysteem. Het mogelijk om achteraf zelf de tekst of afbeeldingen van deze pagina aan te passen, aangezien wij de templates zelf maken. Zo kunt u de dezelfde templates op verschillende manieren inzetten en blijft dit in uw eigen beheer.

Dynamisch
Naast templates maakt IT Building ook content in de vorm van foto en video animaties voor uw narrowcasting. Een groot voordeel hiervan is het dynamische karakter van de pagina’s, waardoor de aandacht van de gebruiker nog beter wordt getriggerd.

Zie het kopje ‘foto en video animatie’ voor meer informatie. 

Een fraai en informatief design

Het eerste wat je ziet als je in een vergaderruimte loopt, is de centrale display of projector met een wallpaper op het scherm. Als u meerdere vergaderruimtes of locaties heeft uitgerust met het ClickShare systeem kunnen de schermen in uw eigen huisstijl worden aangepast. Indien de schermen niet voor presenteren worden gebruikt, is het mogelijk om de schermen in te richten voor brandingdoeleinden. Bijvoorbeeld een weergave van uw logo.

IT Building rust ClickShare systemen uit met een instructie als achtergrond geheel in lijn met de huisstijl van uw bedrijf.

Informeren in stijl

Naast online weergave van u als bedrijf blijft gedrukte en print media als brochures, folders, leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren van over producten, acties, aanbiedingen, etc. Wij ontwerpen graag uw folders, flyers, brochures, leaflets, handleidingen, etc. Al onze designs zijn geheel in lijn met de huisstijl van uw bedrijf.

Als producent, leverancier of beheerder wilt u uw klanten of medewerkers natuurlijk goed informeren over de mogelijkheden en het gebruik van uw product of dienst. Met een heldere handleiding leert de gebruiker op een goede en veilige manier met het product of dienst omgaan.

Uw boodschap overbrengen

Korte foto en video animaties waarin de essentie van een boodschap of product op een laagdrempelige manier wordt uitgelegd. Ze zijn uitermate geschikt om uw boodschap snel, effectief en op een informele of juist heel zakelijke wijze over te brengen op een potentieel groot publiek.

Een videoanimatie maakt een lastig onderwerp eenvoudig en kan de drempel om actie te ondernemen voor een gebruiker verlagen.

Herkenbare situaties creëren
Onze hersenen zijn veel beter in staat om losse feiten te verwerken wanneer deze in een samenhangend geheel worden aangeboden. Dit is waarom storytelling zo goed werkt: verhalen triggeren ons om de gegeven feiten op onszelf of een herkenbare situatie te projecteren.

Iedere organisatie kent haar eigen verhaal, dat verhaal verdient om verteld te worden. In een wereld waar informatie in overvloed is, dienen we alsmaar creatiever te zijn, willen we er voor zorgen dat ons verhaal opvalt en blijft hangen. Dát is waar animatie nieuwe perspectieven biedt.

Maatwerk
Wij hanteren een projectmatige aanpak, waardoor uw animatie op een effectieve manier tot stand komt. Samen doorlopen we alle stappen van het traject. Het resultaat is een uitleg animatie die op maat is gemaakt aan de hand van uw eisen en wensen.

Hoewel wij dagelijks communiceren met behulp van tekst, staat beeld van nature heel dicht bij de mens. Ons brein werkt behoorlijk efficiënt als we informatie visueel tot ons nemen. Motion design en de combinatie van animatie en storytelling is daarom erg geschikt voor het vertellen, versterken en verspreiden van allerlei boodschappen.

Wij bieden u content op maat.

'Effectief en doelgericht communiceren met uw doelgroep.'

Lein Henriquez

Graphic designer