Veiligheid: ICT en domotica

ICT en domotica systemen zijn systemen die vatbaar kunnen zijn voor vormen van cybercrime. ‘Smart’ is namelijk kwetsbaar, dus maatregelen zijn noodzakelijk. De groei naar internet-volwassenheid is een gefaseerd traject waar veel bedrijven tegenaan lopen. IT Building begeleidt u graag bij dit traject.

Veiligheidsmaatregelen en ICS/SCADA-systemen

Internet-volwassenheid is te trainen en daar helpen wij graag aan mee. Wij maken voor bedrijven en gemeenten ICS/SCADA-adviesrapporten. Hierbij gaat het om onder andere de beveiliging van camerasystemen, AV-systemen en gebouwbeheersystemen. Dit adviesrapport is opgesteld aan de hand van de normen van de Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), die al langer aandacht vragen voor risico’s van (online) ICS/SCADA-systemen.

Wilt u meer informatie over onze services en diensten? Neem dan contact met ons op.

Ransomware

Bij Ransomware gaat het om gevaarlijke software die criminelen langs uw beveiliging proberen te loodsen, om zo deze software binnen uw systemen te krijgen. Wij leveren programma’s die in staat zijn om uw gehele ICT en domotica systeem, inclusief uw beveiliging, te versleutelen en op slot te zetten. Ransomware is de meest onderschatte en grootste bedreiging op dit moment. Een bedreiging die dagelijks evolueert.

Bekijk hier het boek dat IT Building in samenwerking met BosworX heeft gelanceerd!

Smart is kwetsbaar, neem maatregelen

''De ervaring van de eindgebruiker staat centraal, maar die mag natuurlijk nooit ten koste gaan van de veiligheid.''

Roryan van Dam

Technisch adviseur